Muziekwinkel

In de muziekwinkel vindt je allerlei muziekspullen, gitaren en ukeleles. (Wat zou je er anders zoeken?)

muziekwinkel

Staat er niet in wat je zoekt? Wellicht kan ik het bestellen. Staat er wél in wat je zoekt en wil je het kopen? Dan klik je op de knop:Je stuurt me dan een mailtje. Vertel even wat je wil hebben en of ik het mag opsturen of dat je zelf langs komt Dan zorg ik dat het in orde komt.

Ook als je eerst nog wat meer wil weten kun je deze knop gebruiken.

Muziekwinkel nog geen “echte” webwinkel maarrr….

Dat zit er wel aan te komen! De “nieuwe muziekwinkel” is intussen in de lucht. Voor nu vooral nog met digital downloads van door mij bedachte muziekstukken. Maar op den duur gaan ook de “echte” spullen naar de “echte” webwinkel.

Ik doe erg mijn best om serieus goede service te verlenen. Dat is namelijk het enige waarmee ik me kan onderscheiden van de grote muziekzaken. Dus zal er altijd ruimte voor vragen blijven ook al is het iets meer geautomatiseerd.

 

Doordat je rechtstreeks met mij contact opneemt, kun je nog eens een vraag stellen. Ik adviseer je graag naar eer en geweten.

Mocht je ondanks alles spijt hebben van je aankoop, dan geldt: Niet goed geld terug. Als je aankoop onbeschadigd is en binnen 14 dagen.

Slecht bespeelbare instrumenten.

Worden helaas nog veel verkocht. Vooral grote goedkope internet-muziekwinkels hebben hier een handje van maar ook in de “gewone” muziekwinkel moet je goed kritisch opletten. Ik heb er verschillende van in handen gehad om alsnog netjes af te stellen.

Die wil je niet! Daar krijg je vreselijke pijn van in je vingers. Dan stop je weer snel met spelen en dan wordt het nooit iets!

Alles wat hier de deur van de muziekwinkel uit gaat, wordt gratis afgesteld! Het is mijn eer te na om je een instrument te verkopen waar niet op te spelen valt.

Vergeet niet je in te schrijven voor “verhalen en tips voor snarenplukkers” en krijg 1 malig €5,00 korting bij besteding vanaf €50,00.

Schrijf je in: verhalen en tips voor snarenplukkers.

Graag hier je e-mail adres invullen

 

Bekijk eerdere “verhalen en tips voor snarenplukkers”.