contact

Contact met Willem van Zoelen Muziek.


Wil je meer weten over wat ik je kan bieden op gebied van muziekles, instrumenten of reparatie? Neem contact met Willem van Zoelen Muziek op en ik vertel je alles wat je wilt weten.Willem van Zoelen Muziek

Bovenkruier 14

2957XK Nieuw-Lekkerland gemeente Molenlanden (in de buurt van Rotterdam en Dordrecht en bekend van de molens van Kinderdijk)


06 4909 6800 (ook WhatsApp) Dat gaat het snelste!

Info@wvanzoelenmuziek.nl

Via Skype ben ik ook te bereiken en dat is handig voor b.v. video-lessen.

Ons vaste nummer is 0184 682566

afbeelding bij contact met Willem van Zoelen Muziek


Het onderstaande contactformulier gebruiken is handiger
dan bellen want ja, ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar. 


In de muziekwerkplaats, tijdens het lesgeven, probeer ik er aan te denken om mijn telefoon op de lesgeefstand (= geluid uit) te zetten. Als ik aan het lesgeven ben hou ik daar liever mijn aandacht bij. De lesklant heeft daar n.l. alle recht op, vind ik.

Indirect contact met Willem van Zoelen Muziek kan altijd: Een appje sturen mag natuurlijk. Alle klikjes, tingeltjes en bliepjes van meldingen op mijn telefoon, had ik al eens uit gezet.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar wie die Willem van Zoelen dan wel mag zijn, dan zou je op mijn pagina daarover kunnen kijken.