contact

Contact met Willem van Zoelen Muziek.


Wil je meer weten over wat ik je kan bieden op gebied van muziekles, instrumenten of reparatie? Neem contact met “Willem van Zoelen Muziek” op en ik vertel je alles wat je wilt weten.Willem van Zoelen Muziek

Bovenkruier 14

2957XK Nieuw-Lekkerland (gemeente Molenlanden)

0184 682566Het onderstaande contactformulier gebruiken is handiger
dan bellen want ja, ik ben niet altijd thuis. En je kan je gelijk inschrijven voor mijn “Verhalen en Tips voor Snarenplukkers”

 

 

 
Ik streef naar wekelijks een aflevering vol fijne tips en vermakelijke verhalen over hoe ik aan al die wijsheid kom...

In de muziekwerkplaats heb ik geen telefoon (ja, mijn mobiel maar die gaat op de lesgeefstand = geluid uit). Als ik aan het lesgeven ben hou ik daar liever mijn aandacht bij. De lesklant heeft daar n.l. alle recht op, vind ik.

 

Nieuwsgierig? Wie is die Willem dan wel helemaal? Hier nog een verhaaltje uit een krant (“De Vonk”) over mij.

Oké, eerlijk is eerlijk. Het is bijna letterlijk mijn eigen persbericht wat ik met het 15 jarig jubileum heb opgesteld en rondgestuurd. Maar toch, een aardig overzichtje.

Als reactie op het artikel in “De Vonk” kreeg ik een journalist van AD de Dordtenaar over de vloer en die schreef een mooi artikel:


Contact met 
 Willem van Zoelen Muziek: Afbeelding van een krantenartikel over 15 jarig jubileum van mijn muziekschool.