contact

Contact met Willem van Zoelen Muziek.


Wil je meer weten over wat ik je kan bieden op gebied van muziekles, instrumenten of reparatie? Neem contact met “Willem van Zoelen Muziek” op en ik vertel je alles wat je wilt weten.


Willem van Zoelen Muziek

Bovenkruier 14

2957XK Nieuw-Lekkerland gemeente Molenlanden (in de buurt van Rotterdam en Dordrecht en bekend van de molens van Kinderdijk)

06 4909 6800 (ook WhatsApp)

Via Skype ben ik ook te bereiken en dat is handig voor b.v. video-lessen.

Ons vaste nummer is 0184 682566Het onderstaande contactformulier gebruiken is handiger
dan bellen want ja, ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar. 

 

In de muziekwerkplaats, tijdens het lesgeven, probeer ik er aan te denken om mijn telefoon op de lesgeefstand (= geluid uit) te zetten. Als ik aan het lesgeven ben hou ik daar liever mijn aandacht bij. De lesklant heeft daar n.l. alle recht op, vind ik.

Indirect contact met Willem van Zoelen Muziek kan altijd: Een appje sturen mag natuurlijk. Alle klikjes, tingeltjes en bliepjes van meldingen op mijn telefoon, had ik al eens uit gezet.

 

Nieuwsgierig? Wie is die Willem dan wel helemaal? Hier nog een verhaaltje uit een krant (“De Vonk”) over mij.

Oké, eerlijk is eerlijk. Het is bijna letterlijk mijn eigen persbericht wat ik met het 15 jarig jubileum heb opgesteld en rondgestuurd. Maar toch, een aardig overzichtje.

Als reactie op het artikel in “De Vonk” kreeg ik een journalist van AD de Dordtenaar over de vloer en die schreef een mooi artikel:


Contact met Willem van Zoelen Muziek: Afbeelding van een krantenartikel over 15 jarig jubileum van mijn muziekschool.